-
Kæmpe comeback: Her er vinderen af "Spillet"
-
Undrer du dig også? Sådan foregår optagelserne i finalen af "Spillet"
-
Mohamed åbner op om svær tid: - Der var råb, skrig og smerte
-
Efter konflikt i ”Spillet”: Sådan er forholdet i dag
-
Oliver Stanescu åbner op om misbrug: Tog stoffer på hospitalet
-
Fulde under optagelserne til "Spillet"
-
Anna Lin følte sig overvåget efter "Spillet": Det var helt skørt
-
Bag kameraerne: Sådan fungerer panelet i "Spillet"
-
Da Vicki Berlin mødte sin store kærlighed, var hun forlovet med en anden
-
Vicki Berlin med stor kritik af "Spillet": Mit livs dårligste beslutning
-
Sofie Stougaard var lige blevet gift, da hun mødte sit livs kærlighed
-
Jim Lyngvild var tæt på at trække sig: Jeg kunne ikke mere

Rødkålssalat med makrel og pistacienødder
Salaten her indeholder gode fedtstoffer fra både makrellen og pistacienødderne.
Ingredienser
- 27 g protein
- 500 kcal pr. portion
- 1 person
- fisken fra 2 dåser makrel
- 100 g rødkål, rå
- 1 håndfuld rucola
- 1/4 rødløg
- 2 spsk kapers
- 1/2 gul peberfrugt
- 1 tsk mayonnaise
- 2 spsk hasselnøddeolie eller olivenolie med citron
- 2 spsk hvidvinseddike
- salt og peber
- bredbladet persille
- 1 citron
- 1/ Hvis du bruger makrel i tomat, skal du starte med at presse lidt af tomatsaften fra.
- 2/ Snit kålen fint og vend den med rucola. Snit rødløget i skiver og peberfrugten i tern.
- Vend kålen med rødløg, peberfrugt og kapers. Hæld olie og hvidvinseddike over salaten. Drys med salt og peber.
- 3/ Kom makrellen på toppen af salaten.
- 4/ Rist pistacienødderne på en tør pande i nogle minutter.
- 5/ Pynt med persille og skriver af citron.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Kalv på spyd og nem sommersalat