Rødkålssalat med makrel og pistacienødder

Rødkålssalat med makrel og pistacienødder

Salaten her indeholder gode fedtstoffer fra både makrellen og pistacienødderne.

Ingredienser

  • 27 g protein
  • 500 kcal pr. portion
  • 1 person
  • fisken fra 2 dåser makrel
  • 100 g rødkål, rå
  • 1 håndfuld rucola
  • 1/4 rødløg
  • 2 spsk kapers
  • 1/2 gul peberfrugt
  • 1 tsk mayonnaise
  • 2 spsk hasselnøddeolie eller olivenolie med citron
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • salt og peber
  • bredbladet persille
  • 1 citron

  1. 1/ Hvis du bruger makrel i tomat, skal du starte med at presse lidt af tomatsaften fra.
  2. 2/ Snit kålen fint og vend den med rucola. Snit rødløget i skiver og peberfrugten i tern.
  3. Vend kålen med rødløg, peberfrugt og kapers. Hæld olie og hvidvinseddike over salaten. Drys med salt og peber.
  4. 3/ Kom makrellen på toppen af salaten.
  5. 4/ Rist pistacienødderne på en tør pande i nogle minutter.
  6. 5/ Pynt med persille og skriver af citron.
  7. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter