Rødspættefileter bagt med hyldeblomst

Rødspættefileter bagt med hyldeblomst

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 8 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 250 g rødspættefileter
  • 1⁄2 citron
  • 3-4 klaser hyldeblomst
  • 25 g mandler
  • 1-2 spsk olivenolie
  • persille
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • nye kartofler og gulerødder

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær skrællen og den hvide hindeaf citronen. Skyl hyldeblomsterne grundigt i koldt vand ogryst vandet af dem. Hak dem fint sammen med mandler ogcitron.
  3. Krydr fileterne med salt og peber, fold dem let sammenog læg dem i en bradepande foret med bagepapir. Fordelhyldeblomstblandingen over dem og dryp med olivenolie. Sætfadet i ovnen ca. 8 min.
  4. Drys med hakket persille og servermed nykogte kartofler og gulerødder