Rødspættefileter bagt med hyldeblomst
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 8 min.
- Ikke fryse-egnet
- 250 g rødspættefileter
- 1⁄2 citron
- 3-4 klaser hyldeblomst
- 25 g mandler
- 1-2 spsk olivenolie
- persille
- salt og peber
- Tilbehør:
- nye kartofler og gulerødder
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær skrællen og den hvide hindeaf citronen. Skyl hyldeblomsterne grundigt i koldt vand ogryst vandet af dem. Hak dem fint sammen med mandler ogcitron.
- Krydr fileterne med salt og peber, fold dem let sammenog læg dem i en bradepande foret med bagepapir. Fordelhyldeblomstblandingen over dem og dryp med olivenolie. Sætfadet i ovnen ca. 8 min.
- Drys med hakket persille og servermed nykogte kartofler og gulerødder