Røget laksemousse

Røget laksemousse

Nem opskrift på røget laksemousse, som kan serveres på frokostbordet eller som gæstemad i weekenden.

Total:20 minutter

Ingredienser

  • Røget laksemousse
  • Arbejdstid:
  • 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 125 g flødeost
  • 2 dl cremefraiche 18%
  • 1 økologisk citron
  • 2 spsk fintsnittet dild
  • 1 spsk saltede kapers
  • 150 g røget laks
  • salt og peber
  • Pynt: dild og hjertesalat
  • Tilbehør: brød, knækbrød eller kiks og rå grønsager (f.eks. agurk, blegselleri, peberfrugt)

Sådan laver du laksemousse

  1. 1. Pisk flødeosten cremet og rør cremefraichen i.
  2. 2. Tilsæt fintrevet citronskal, en smule citronsaft, dild og skyllede, tørrede kapers.
  3. 3. Hak laksen med en kniv og vend den i cremen.
  4. 4. Smag til med (salt og) peber.
  5. 5. Anret i en skål og pynt med frisk dild og små salatblade.
  6. 6. Server med det valgte tilbehør.