Røget laksemousse
Nem opskrift på røget laksemousse, som kan serveres på frokostbordet eller som gæstemad i weekenden.
Total:20 minutter
Ingredienser
- Røget laksemousse
- Arbejdstid:
- 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- 125 g flødeost
- 2 dl cremefraiche 18%
- 1 økologisk citron
- 2 spsk fintsnittet dild
- 1 spsk saltede kapers
- 150 g røget laks
- salt og peber
- Pynt: dild og hjertesalat
- Tilbehør: brød, knækbrød eller kiks og rå grønsager (f.eks. agurk, blegselleri, peberfrugt)
Sådan laver du laksemousse
- 1. Pisk flødeosten cremet og rør cremefraichen i.
- 2. Tilsæt fintrevet citronskal, en smule citronsaft, dild og skyllede, tørrede kapers.
- 3. Hak laksen med en kniv og vend den i cremen.
- 4. Smag til med (salt og) peber.
- 5. Anret i en skål og pynt med frisk dild og små salatblade.
- 6. Server med det valgte tilbehør.