Rosmarinkylling med lun tomatsalat

Rosmarinkylling med lun tomatsalat

4 personer

Ingredienser

  • 4 kyllingefileter
  • 1 spsk. olie
  • 4 spsk. rosmarin
  • skal fra 1 usprøjtet citron
  • salt og peber
  • Lun tomatsalat:
  • ½ courgette
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • 1 håndfuld salvieblade
  • 400 g cherrytomater
  • 2 spsk. balsamicoeddike
  • 1 håndfuld rucola
  • 1 håndfuld basilikumblade
  • salt og peber

  1. Flæk kyllingefileterne, menuden at skære dem helt igennem.bred kødet ud, og bankdem flade med håndroden.Pensl kødet med olie, og grillkyllingefileterne 1-2 min. påhver side på en grillpande, tjek,at kødet er gennemstegt. Hakrosmarinen fint, og drys det påkødet sammen med fintrevetcitronskal, salt og peber.
  2. Skær courgette og løg i tern.Skær hvidløg i tynde skiver.Steg courgette og løg i olie etpar min. tilsæt hvidløg og salvieblade,og steg 1 min. komtomater og eddike på, og steg,til tomaterne begynder at blivemøre. Sluk for varmen, og vendrucola og basilikumblade i.krydr med salt og peber. Serverden lune salat til kyllingen.