Rucolasalat med oksekød og ahornglaserede valnødder
4
Ingredienser
- 2 bøffer, skåret i skiver, eller 1 pakke kyllingelever
- havsalt og peber
- 1 bundt rucola
- 1 håndfuld valnødder
- 2 spsk ahornsirup
- Dressing
- 5 spsk olivenolie
- 2 spsk balsamico
- 1 spsk dijon sennep
- saft af ½ citron
- havsalt
Sådan laver du rucolasalat
- Steg bøffen/leveren på en pande i smør, så den er gennemstegt, og krydr med salt og peber. Lad dem køle af. Kom valnødderne på en varm pande og hæld siruppen over, så det syder og bobler. Lad det stege i 1 min. Og tag dem så af varmen, og lad dem køle af, så bliver de helt crispy og labre. Mix dressingen sammen, og bland den med rucola-salaten og den bøffen eller den stegte kyllingelever. Kom til sidst valnødderne på.