Rugbrødschips
Rugbrødschips smager skønt til supper, salater og ost. Desværre er de også dyre, når du køber dem hos bageren. Men du kan sagtens lave dem selv.
Rugbrødschips til 4 personer
Rugbrødschips
- 200 g fuldkornsrugbrød
- 2 spsk rapsolie
- flaget havsalt
Sådan laver du rugbrødschips
- 1. Skær daggammelt rugbrød i helt tynde skiver med en skarp brødkniv.
- 2. Skær det derefter i lidt mindre stykker, læg det på en bageplade med bagepapir, pensl med lidt olie og drys flaget salt på.
- 3. Bag rugbrødet i ovnen ved 175° i 8-12 minutter, så det bliver helt sprødt. Tiden kan variere med rugbrødets tykkelse og fugtindhold.
- 4. Læg rugbrødschipsene på et stykke køkkenpapir og lad dem afkøle helt, før de lægges i en dåse med tætsluttende låg.
- 160 kcal pr. person