chips

Rugbrødschips

Rugbrødschips smager skønt til supper, salater og ost. Desværre er de også dyre, når du køber dem hos bageren. Men du kan sagtens lave dem selv.

Rugbrødschips til 4 personer

Rugbrødschips

  • 200 g fuldkornsrugbrød
  • 2 spsk rapsolie
  • flaget havsalt

Sådan laver du rugbrødschips

  1. 1. Skær daggammelt rugbrød i helt tynde skiver med en skarp brødkniv.
  2. 2. Skær det derefter i lidt mindre stykker, læg det på en bageplade med bagepapir, pensl med lidt olie og drys flaget salt på.
  3. 3. Bag rugbrødet i ovnen ved 175° i 8-12 minutter, så det bliver helt sprødt. Tiden kan variere med rugbrødets tykkelse og fugtindhold.
  4. 4. Læg rugbrødschipsene på et stykke køkkenpapir og lad dem afkøle helt, før de lægges i en dåse med tætsluttende låg.
  5. 160 kcal pr. person