Rugchips med toppings
Servér lækre små hapsere som velkomst til et større selskab. Disse rugchips kan forberedes i god tid og er til seks personer.
6 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- 1 pakke rugchips (200 g)
- Laksetopping:
- 1 avocado (moden)
- 1 spsk. lime- eller
- citronsaft
- salt og peber
- 150-200 g røget laks
- lidt brøndkarse (eller bredbladet persille/koriander)
- Oliventopping:
- 150 g blød gedeost
- 1 lille glas oliventapenade
- lidt rucolasalat
- Halvér avocadoen, fjern stenen, og skrab frugtkødet ud med en ske. Mos det med en gaffel, og smag til med lime- eller citronsaft, salt og peber. Læg en teskefuld avocadomos på 12 chips, og top op med strimler af røget laks og friske krydderurter. Kværn lidt sort peber over til sidst.
- Smør lidt gedeost på 12 chips, og læg en lille klat tapenade på hver. Drys med lidt plukket rucolasalat.