Rugchips med toppings

Rugchips med toppings

Servér lækre små hapsere som velkomst til et større selskab. Disse rugchips kan forberedes i god tid og er til seks personer.

6 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • 1 pakke rugchips (200 g)
  • Laksetopping:
  • 1 avocado (moden)
  • 1 spsk. lime- eller
  • citronsaft
  • salt og peber
  • 150-200 g røget laks
  • lidt brøndkarse (eller bredbladet persille/koriander)
  • Oliventopping:
  • 150 g blød gedeost
  • 1 lille glas oliventapenade
  • lidt rucolasalat

  1. Halvér avocadoen, fjern stenen, og skrab frugtkødet ud med en ske. Mos det med en gaffel, og smag til med lime- eller citronsaft, salt og peber. Læg en teskefuld avocadomos på 12 chips, og top op med strimler af røget laks og friske krydderurter. Kværn lidt sort peber over til sidst.
  2. Smør lidt gedeost på 12 chips, og læg en lille klat tapenade på hver. Drys med lidt plukket rucolasalat.