Sådan laver du forårsminestrone

Sådan laver du forårsminestrone

2

Ingredienser

  • 1 dl boghvede
  • 1 lille løg
  • 2 fed hvidløg
  • olivenolie
  • 1-2 spsk god grøntsagsbouillon, jeg bruger Herbamare
  • 8-10 dl kogende vand
  • Fyld:
  • 200 g sojabønner
  • 1 håndfuld kørvel
  • lidt høvlet parmesan
  • 1 bundt brøndkarse

Sådan laver du forårsminestrone

  1. Kog boghveden, til den er mør, ca. 15-20 min, dræn vandet fra, og lad den dryppe af.
  2. Hak løgene fint, og skær hvidløget i tynde skiver. Sautér begge dele i olivenolie, uden at de tager farve (bare et par minutter). Kom bouillon og kogende vand på, og lad det koge op. Tilsæt sojabønner.
  3. Anret boghveden i skåle, og hæld suppen over.
  4. Top med kørvel, parmesan og brøndkarse
LÆS OGSÅ: Gulerodssuppe