Sådan laver du quesadillaer
Quesadillaer er en skøn, varmende aftensmad, som mætter og tilfredsstiller trangen til mexicansk mad.
3
Ingredienser
- PANDEKAGE:
- 2 øko-æg
- 3 dl quinoamel
- 4 dl vand
- 1 knsp salt
- kokosolie til stegning
- 2 dl tomatsauce (se opskrift nedenfor)
- 1/2 lille rødløg, finthakket
- 10 champignoner, hakkede
- 1 tsk paprika eller røget paprika (pimenton)
- evt. 1 dl revet gedeost
- TOMATSOVS:
- 2 dl semidried tomater
- 3 spsk Birkesød
- 3 spsk hvidvinseddike
- 2 tomater
- himalayasalt
- oregano
Sådan laver du quesadillaer
- Tomatsovs:
- Purer alle ingredienser til tomatsaucen grundigt, og smag til med salt og oregano. Kan bruges i stedet for ketchup og som tomatsauce.
- Pandekage:
- Pisk æg, quinoamel, vand og salt grundigt sammen til en dej.
- Smelt lidt kokosolie på en varm pande. Hæld lidt dej på panden, og drej den, så dejen fordeles.
- Bag pandekagen ved jævn varme ca. 2 minutter på hver side. Fortsæt, til dejen er brugt op.
- Rør tomatsauce, rødløg, champignon og paprika sammen, og fordel det på halvdelen af hver pandekage. Drys med revet gedeost, og fold pandekagen. Bag pandekagerne i ovnen ved 200 grader i 7 minutter, til osten er smeltet.
- Servér med guacamole og masser af grøn salat.
PRØV OGSÅ: Sådan laver du en grøn superfood-salat