Sådan laver du salte dildagurker

Sådan laver du salte dildagurker

HJEMMELAVET TILBEHØR: Her får du en lækker opskrift på salte dildagurker.

SALTE DILDAGURKER

3 slanke agurker

½ liter lagereddike

500 g sukker

100 g salt

1 dildkrone

__________

1. Skær agurkerne i 3 mm tynde skiver, og læg dem i en skål.

2. Bland eddike med sukker og salt, og hæld over. Kom dildkronen ved, og stil på køl.

3. Rør lidt i agurkerne de første to dage. Herefter kommes både agurker og lage i skoldede sylteglas. De skal helst trække en lille uges tid, før de spises.

__________

VIL DU HAVE FLERE OPSKRIFTER PÅ HJEMMELAVET TILBEHØR?

- Sådan laver du: Sennep, remoulade og ketchup

- Sådan laver du: Agurkesalat og ristede løg

- Sådan laver du hjemmelavet ketchup

- Sådan laver du sød sennep

Sådan laver du ristede løg

Sådan laver du hjemmerørt remoulade

Sådan laver du agurkerelish (Boston agurker)