Opskrift på spidskålssalat med gedeost og blåbær

Salat af spidskål, gedeost og blåbær

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    430 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    12 %
  • Kulhydrat:
    58 %

4

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 1 groftskåret spidskålshoved
  • 300 g små gulerødder i tynde, skrå skiver
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk bæreddike
  • 1 tsk honning
  • salt, friskkværnet peber
  • 125 g blåbær
  • 3-4 skiver rugbrød i tern, ristet som rugbrødscroutoner
  • 1 bdt dild
  • 100 g gedeost i skiver.

Sådan gør du

  1. Pisk olivenolie, bæreddike og honning sammen til en dressing, smag godt til med salt og peber. Bland spidskål og gulerødder i. Anret salaten i en skål, og drys med blåbær, rugbrødscroutoner samt krydderurter, og læg gedeosten på toppen.

TIP

Lav en stor portion rugbrødscroutoner – de forsvinder hurtigt.