Salat med andebryst

Salat med andebryst

Tænk fremad, når du laver aftensmad: Er der noget, du kan forberede til dagen efter, mens du alligevel er i køkkenet?Stille et par andebrystfileter i ovnen, så de er klar til middagen næste dag f.eks.?

4 personer

Ingredienser

  • 300 g spæde spinatblade
  • 1 peberfrugt
  • 3 gulerødder
  • 1 spsk. sesamfrø
  • lidt olie, gerne chili- eller sesamolie
  • 100 g risnudler
  • salt
  • 2 stegte og afkølede andebrystfileter
  • Dressing:
  • saft af 3 limefrugter
  • sukker eller flydende honning efter smag
  • 1-2 spsk. østerssauce
  • 2-3 spsk. fishsauce
  • 1 tsk. revet ingefær

  1. Rør dressingen sammen, og smag den til.
  2. Skyl spinaten, skær den skyllede peberfrugt i strimler og de skrabede gulerødder i tynde skiver.
  3. Rist sesamfrøene på en tør pande, og skrab dem over på en tallerken. Hæld lidt olie på panden, tilsæt spinat, gulerødder og