Salat med andebryst
Tænk fremad, når du laver aftensmad: Er der noget, du kan forberede til dagen efter, mens du alligevel er i køkkenet?Stille et par andebrystfileter i ovnen, så de er klar til middagen næste dag f.eks.?
4 personer
Ingredienser
- 300 g spæde spinatblade
- 1 peberfrugt
- 3 gulerødder
- 1 spsk. sesamfrø
- lidt olie, gerne chili- eller sesamolie
- 100 g risnudler
- salt
- 2 stegte og afkølede andebrystfileter
- Dressing:
- saft af 3 limefrugter
- sukker eller flydende honning efter smag
- 1-2 spsk. østerssauce
- 2-3 spsk. fishsauce
- 1 tsk. revet ingefær
- Rør dressingen sammen, og smag den til.
- Skyl spinaten, skær den skyllede peberfrugt i strimler og de skrabede gulerødder i tynde skiver.
- Rist sesamfrøene på en tør pande, og skrab dem over på en tallerken. Hæld lidt olie på panden, tilsæt spinat, gulerødder og