Salat med belugalinser og gedeost
Næringsindhold
- Energi pr. person:574 Kcal
- Fedt:29 %
- Protein:19 %
- Kulhydrat:52 %
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 200 g belugalinser eller Puy-linser
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk hvidvinseddike
- 1 spsk finthakket frisk basilikum
- salt, peber
- 2 rødløg
- 100 g semi dried tomater
- 2 avocado
- citronsaft
- 100 g gedeost
- spæde salater
- 200 g groft brød.
Sådan gør du
- Kog linserne i ca. 15 min. i letsaltet vand og skyl godt i koldt vand.
- Pisk olie, eddike og basilikum sammen og krydr med salt og peber.
- Vend linserne i dressingen og lad dem trække lidt.
- Skær rødløgene i tynde skiver og bland løg og tomater sammen med linserne.
- Halvér avocadoerne, fjern stenene og skær avocadokødet i skiver. Dryp straks med citronsaft.
- Bræk osten i mindre stykker og bland dem og avocadoerne i linsesalaten.
- Drys med masser af salat og server med brød.