Salat med blomkål, pasta og skinke

Salat med blomkål, pasta og skinke

4 personer

Ingredienser

  • 200 g pasta, f.eks. konkylier
  • eller skruer
  • 1 lille blomkål
  • 3 dl ærter, gerne friskbælgede
  • 4 tomater
  • 3 forårsløg
  • 100 g skinke skåret i tern eller strimler
  • Dressing:
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. Dijonsennep
  • 1-2 tsk. Karry
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. finthakkede mandler
  • 1 tsk. salt
  • peber

  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og kom
  2. den i en sigte. Overbrus den med koldt vand, og lad den dryppe af.
  3. Del blomkålen i små buketter, og bland dem med pasta, ærter, tomater i små tern, snittet forårsløg og skinke. Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og vend den i salaten.