Salat med figner og chufa

Salat med figner og chufa

Fyr op for det grønne, ned for fedtet, og fejr festerne og hverdagen med salater, der er et helt måltid i sig selv.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    383 Kcal

4 personer

Total:15 minutter

Dressing:

  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 spsk. flydende honning
  • 3 spsk. balsamicoeddike
  • 3 spsk. god olivenolie
  • 1 æble
  • Lidt smør og olivenolie
  • 1 spsk. honning
  • ½-1 radicchiosalat
  • Salt
  • 2 hjertesalater
  • 4 friske figner
  • 2 dl udblødte chuffa

Sådan gør du

  1. Læg chuffaen i blød i mindst 48 timer.
  2. Rør en dressing af sennep, honning, eddike og olivenolie.
  3. Skær æblet i små tern og fignerne i både.
  4. Steg æbleternene i lidt smør og honning – de må gerne blive let gyldne.
  5. Snit radicchioen groft, og kom den kort med på panden. Steg ganske kort. Krydr med salt.
  6. Anrét blade af hjertesalat på et fad. Top med lun radicchio, figner og chuffa.
  7. Dryp med dressingen og servér straks.