Salat med figner og chufa
Fyr op for det grønne, ned for fedtet, og fejr festerne og hverdagen med salater, der er et helt måltid i sig selv.
Næringsindhold
- Energi pr. person:383 Kcal
4 personer
Total:15 minutter
Dressing:
- 1 spsk. dijonsennep
- 1 spsk. flydende honning
- 3 spsk. balsamicoeddike
- 3 spsk. god olivenolie
- 1 æble
- Lidt smør og olivenolie
- 1 spsk. honning
- ½-1 radicchiosalat
- Salt
- 2 hjertesalater
- 4 friske figner
- 2 dl udblødte chuffa
Sådan gør du
- Læg chuffaen i blød i mindst 48 timer.
- Rør en dressing af sennep, honning, eddike og olivenolie.
- Skær æblet i små tern og fignerne i både.
- Steg æbleternene i lidt smør og honning – de må gerne blive let gyldne.
- Snit radicchioen groft, og kom den kort med på panden. Steg ganske kort. Krydr med salt.
- Anrét blade af hjertesalat på et fad. Top med lun radicchio, figner og chuffa.
- Dryp med dressingen og servér straks.