Salat med figner og parmaskinke
Prøv den lækre salat med figner og parmaskinke, der både er sød og saltet - og så kan den laves på bare 15 minutter.
Næringsindhold
- Energi pr. person:437 Kcal
- Fedt:57 %
- Protein:16 %
- Kulhydrat:27 %
2 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- Dressing:
- 2 tsk. dijonsennep
- 1 tsk. flydende honning
- ½ fed hvidløg
- 3 spsk. eddike, gerne rødvinseddike
- 3-4 spsk. god olivenolie
- Salt og peber
- Salat:
- 1 lille rødløg
- 1 lille radicchio
- 1 hjertesalat
- 2 håndfulde rucola
- 4-5 friske figner
- 80 g parmaskinke i skiver
Sådan gør du
- Rør en dressing af sennep, honning, fintrevet hvidløg, eddike og til sidst olivenolie.
- Krydr med salt og peber. Skær løget i slanke både, og kom det i en skål med iskoldt vand. Lad det trække, indtil du skal bruge det.
- Pluk salaterne groft. Vend forsigtigt salaterne med afdryppede løg og dressing.
- Krydr salaten med salt og peber.
- Top med skinke, og servér straks.