Salat med figner og parmaskinke

Salat med figner og parmaskinke

Prøv den lækre salat med figner og parmaskinke, der både er sød og saltet - og så kan den laves på bare 15 minutter.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    437 Kcal
  • Fedt:
    57 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    27 %

2 personer

Total:15 minutter

Ingredienser

  • Dressing:
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. flydende honning
  • ½ fed hvidløg
  • 3 spsk. eddike, gerne rødvinseddike
  • 3-4 spsk. god olivenolie
  • Salt og peber
  • Salat:
  • 1 lille rødløg
  • 1 lille radicchio
  • 1 hjertesalat
  • 2 håndfulde rucola
  • 4-5 friske figner
  • 80 g parmaskinke i skiver

Sådan gør du

  1. Rør en dressing af sennep, honning, fintrevet hvidløg, eddike og til sidst olivenolie.
  2. Krydr med salt og peber. Skær løget i slanke både, og kom det i en skål med iskoldt vand. Lad det trække, indtil du skal bruge det.
  3. Pluk salaterne groft. Vend forsigtigt salaterne med afdryppede løg og dressing.
  4. Krydr salaten med salt og peber.
  5. Top med skinke, og servér straks.