Salat med figner, parmaskinke og pecorino

Salat med figner, parmaskinke og pecorino

Lækker salat med figner og pecorinoost - den skønne salat er både sød og salt på samme tid og smager fantastisk. Passer rigtigt godt som tilbehør til grillet kød, eller som en let frokost på en varm dag.

Salat med figner til 4 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 150 g blandet salat
  • 300 g pecorinoost
  • 600 g modne figner
  • 1 bundt mynte
  • 1 bundt basilikum
  • 150 g parmaskinke
  • Tilbehør til salaten : brød
  • Dressing:
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk acaciehonning
  • salt
  • friskkværnet peber

Sådan laver du salat med figner

  1. 1. Skyl salaten, og slyng den tør. Kom salaten i en stor skål. Skær pecorinoosten i tynde flager.
  2. 2. Skyl fignerne, og skær dem i kvarter. Skyl mynte og basilikum, og befri dem for stilkene. Kom det hele i skålen sammen med salaten.
  3. 3. Bland alt til dressingen, og kom den over salaten. Fordel parmaskinken i salaten. Server med brød.