Salat med kylling og hyldeblomstdressing

Salat med kylling og hyldeblomstdressing

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • grøn salat
  • 6 grønne asparges (renset)
  • 6 jordbær (rensede, i skiver)
  • 150-250 g stegt kyllingebryst (i tynde skiver)
  • evt. brød
  • Dressing:
  • 1 tsk dijonsennep
  • 2 spsk konc. hyldeblomstsaft
  • ½ spsk citronsaft
  • 3 spsk jomfruolivenolie
  • salt og peber

  1. Skyl og slyng salaten.
  2. Skær de rensede aspargesi tynde aflange båndmed en kartoffelskræller.
  3. Anret kyllingekødetmed salat, asparges ogjordbær.
  4. Pisk dressingen sammenog smag til med saltog peber. Dryp den oversalaten og servér den somforret eller frokostret –evt. med brød til.