Salat med rosmarinkartofler, radiser og blomkål

Salat med rosmarinkartofler, radiser og blomkål

4 pers.

Ingredienser

  • 750 g små, friskkogte kartofler
  • 1 spsk. olie
  • 1 spsk. friskhakket rosmarin
  • 1 bdt radiser
  • ½ blomkål i buketter
  • 3-4 spsk. soltørrede tranebær
  • 3 fintsnittede forårsløg
  • salt, peber
  • Balsamicodressing:
  • 1 dl balsamicoeddike
  • 2 spsk. olivenolie
  • ½ tsk. salt
  • peber

  1. Varm olien op på en pande. Rist de godt afdryppede kartofler, til de er gyldne. Rist rosmarinen med det sidste min. Komkartoflerne i et fad, og afkøl dem.
  2. Skær radiserne i skiver, og bland dem i kartoflerne sammen med blomkål. Pynt med tranebær og forårsløg. Krydr med salt og peber.
  3. Kog balsamicoen ind til halvdelen, og køl den af. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og server den til salaten.