Salat med rosmarinkartofler, radiser og blomkål
4 pers.
Ingredienser
- 750 g små, friskkogte kartofler
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. friskhakket rosmarin
- 1 bdt radiser
- ½ blomkål i buketter
- 3-4 spsk. soltørrede tranebær
- 3 fintsnittede forårsløg
- salt, peber
- Balsamicodressing:
- 1 dl balsamicoeddike
- 2 spsk. olivenolie
- ½ tsk. salt
- peber
- Varm olien op på en pande. Rist de godt afdryppede kartofler, til de er gyldne. Rist rosmarinen med det sidste min. Komkartoflerne i et fad, og afkøl dem.
- Skær radiserne i skiver, og bland dem i kartoflerne sammen med blomkål. Pynt med tranebær og forårsløg. Krydr med salt og peber.
- Kog balsamicoen ind til halvdelen, og køl den af. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og server den til salaten.