Salat med rødbede, quinoa, granatæble

Salat pakket med power

Sprøde grønsager, nødder og granatæble samlet i én skål.

4

Ingredienser

  • 2 dl sort quinoa
  • 300 - 400 g rødbeder eller bolchebeder
  • 1 lille courgette
  • ½ bakke babyspinat
  • 100 g granatæblekerner
  • 35 g valnøddekerner
  • frisk mynte
  • Yoghurt-dip:
  • 1,5 dl græsk yoghurt
  • 1 – 2 fed knust hvidløg
  • lidt tabasco
  • 4 fladbrød

  1. Sådan gør du: Kog quinoaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl den – kan gøres i forvejen. Høvl beder og courgette i lange strimler, bland dem med quinoa, spinat, granatæble- og valnøddekerner samt lidt frisk mynte.
  2. Rør og smag yoghurten til med hvidløg og tabasco samt salt og peber og server den til salaten med store, lune fladbrød.
  3. Tip! Spinat er en fantastisk kilde til A- og C-vitamin, hvor A-vitamin styrker dine øjne, og C-vitamin booster dit immunforsvar. 
  4. Energi pr. person: 490 Kcal , fedt 19% , protein 14%, kulhydrat 67%.