Salat pakket med power
Sprøde grønsager, nødder og granatæble samlet i én skål.
4
Ingredienser
- 2 dl sort quinoa
- 300 - 400 g rødbeder eller bolchebeder
- 1 lille courgette
- ½ bakke babyspinat
- 100 g granatæblekerner
- 35 g valnøddekerner
- frisk mynte
- Yoghurt-dip:
- 1,5 dl græsk yoghurt
- 1 – 2 fed knust hvidløg
- lidt tabasco
- 4 fladbrød
- Sådan gør du: Kog quinoaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl den – kan gøres i forvejen. Høvl beder og courgette i lange strimler, bland dem med quinoa, spinat, granatæble- og valnøddekerner samt lidt frisk mynte.
- Rør og smag yoghurten til med hvidløg og tabasco samt salt og peber og server den til salaten med store, lune fladbrød.
- Tip! Spinat er en fantastisk kilde til A- og C-vitamin, hvor A-vitamin styrker dine øjne, og C-vitamin booster dit immunforsvar.
- Energi pr. person: 490 Kcal , fedt 19% , protein 14%, kulhydrat 67%.