sunde tacos

Salattacos med chilisauce

Mexicansk i en sjov og kalorielet udgave.

4

Ingredienser

  • 2 små hjertesalater
  • 500 g hakket svinekød (ca. 3-6 %)
  • evt. olie til stegning
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 spsk riseddike
  • 1 spsk sukker
  • 2 spsk østerssauce
  • 1 rød chili
  • 1 bdt. thai-basilikum

  1. Sådan gør du: Skyl salatbladene, og dyp dem tørre med et rent viskestykke. Læg dem på et stort fad. Steg kødet i olie på en pande. Riv hvidløg, hak rødløget fint, og tilsæt det til kødet sammen med soja, eddike, sukker og østerssauce. Steg det i ca. 10-15 minutter, indtil kødet begynder at karamellisere en smule. Hak chilien fint, og tilsæt det sammen med et ½ bundt hakket basilikum. Smag kødet til, og fordel det på salatbladene. Pynt med den sidste halvdel basilikum inden servering.
  2. Energi pr. person: 210 kcal, fedt 30%, protein 51%, kulhydrat 19%