Saltbagt kylling a la Kina

Saltbagt kylling a la Kina

Saltpakken holder den krydrede kylling saftig, mens den steger ogsalter kødet lige tilpas.

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 10 min.
  • Bagetid: 50 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 2 cm frisk ingefær
  • 3 fed hvidløg
  • 1 bundt koriander
  • 1 kylling (ca. 1.300 g)
  • 250 g groft salt
  • 1 æg
  • 1 limefrugt

  1. Hak ingefær, hvidløg og koriander fint og bland sammen.
  2. Lægkyllingen i et ovnfast fad og gnub krydderblandingenoven på kyllingen.
  3. Rør salt ogæg sammen i en skålog tryk saltdejen jævntud over hele kyllingen.
  4. Bag kyllingen ved 180 grader i 50 min. Fjern forsigtigt saltet istore flager.
  5. Servér kyllingen medlime i både til at dryppe over og servér f.eks. ris eller nudler, sødchilisovs og lynstegte grønsager til.