Saltimbocca med salat og italiensk brød

Saltimbocca med salat og italiensk brød

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 6-8 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 4 schnitzler af kalv eller ungkvæg (a ca. 175 g)
  • Friskkværnet peber
  • 4 skiver koldrøget eller lufttørret skinke
  • 8 salvieblade
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 dl hvidvin
  • Salat:
  • grøn salat med rucola evt. olie-eddikedressing
  • 1 citron (både)
  • Tilbehør:
  • italiensk brød og ekstra jomfruolivenolie

  1. Bank schnitzlerneflade med hånden ogkrydr med peber. Læg en skive skinke og to salvieblade på hver schnitzel og luk med en tandstikker eller en kødnål.
  2. Steg schnitzlernei olie på en pande ved jævn varme i ca. 3 min. på hver side. Kog panden af med hvidvin, lad det koge ind og kom en skefuld væde på hver schnitzel.
  3. Anret saltimbocca med salatog citronbåde. Servér brød og olivenolie til.