Saltimbocca med salat og italiensk brød
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 6-8 min.
- Ikke fryse-egnet
- 4 schnitzler af kalv eller ungkvæg (a ca. 175 g)
- Friskkværnet peber
- 4 skiver koldrøget eller lufttørret skinke
- 8 salvieblade
- 1 spsk olivenolie
- 1 dl hvidvin
- Salat:
- grøn salat med rucola evt. olie-eddikedressing
- 1 citron (både)
- Tilbehør:
- italiensk brød og ekstra jomfruolivenolie
- Bank schnitzlerneflade med hånden ogkrydr med peber. Læg en skive skinke og to salvieblade på hver schnitzel og luk med en tandstikker eller en kødnål.
- Steg schnitzlernei olie på en pande ved jævn varme i ca. 3 min. på hver side. Kog panden af med hvidvin, lad det koge ind og kom en skefuld væde på hver schnitzel.
- Anret saltimbocca med salatog citronbåde. Servér brød og olivenolie til.