Sandwich med skinke og avokado

Sandwich med skinke og avokado



Kalorier: 558 kcal
Protein: 31 g (22 %)
Kulhydrat: 40 g (32 %)
Fedt: 21 g (46 %)
Kostfibre: 8 g

(1 person)

Ingredienser

  • 80 g parmaskinke (skiver)
  • 60 g groft sandwichbrød
  • lidt sprød salat
  • 2 tomatskiver
  • Avokadocreme:
  • ½ avokado
  • 25 g DDV-yoghurt 7 %
  • lidt Tabasco
  • lidt citronsaft
  • salt
  • peber
  • Tomatsalat:
  • 125 g cherrytomater (halve)
  • 25 g rødløg (hakket)
  • 5 g olie
  • 1 tsk balsamicoeddike
  • basilikum

  1. Læg parmaskinken i ét lag påbagepapir. Bag den i en 200grader varm ovn, til den ersprød.
  2. Mos avokadoen med en gaffel,tilsæt yoghurt og smag crementil med Tabasco, citronsaftsalt og peber.
  3. Rist brødet og smør med avokadocremen.Læg skivernesammen omkring lidt salat,et par tomatskiver og densprøde parmaskinke.
  4. Skær tomaternei halve og anret demi et fad med hakket rødløgovenpå. Bland olie og balsamicoeddikesammen og fordeldet over salaten. Pynt medbasilikumblade.
  5. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  6. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »