Sandwich

Sandwich med trukket lam

Sandwich med grillet lam

4

Ingredienser

  • 2 tsk sellerisalt

  • 2 tsk spidskommen
  • 2 tsk oregano

  • 1 kg lammebov
  • salt

  • 8 skiver rugbrød

  • 2 fennikler, skåret i to halve
  • 1 spidskål

  • 2 pærer, skåret i både
  • 2 æbler, skåret i både
  • 2 dl skyr
  • 2 spsk sennep
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Bland sellerisalt, spidskommen og oregano, og gnid lammeboven godt ind i det. Kom kødet på grillen i 5-6 timer, og grill den ved lav varme, så den er godt mør. Vend kødet undervejs. Når lammeboven er færdigstegt, trækkes kødet fra hinanden.
  2. Kom salt på rugbrødet, og grill det. Grill fennikel og spidskål. Skær dem i mindre stykker, og vend med æble og pære i en skål.
  3. Rør skyr og sennep sammen, og smag til med salt og peber.
  4. Saml din sandwich på en skive rugbrød med trukket lam, grøntsager og dressing i midten, og kom en skive rugbrød på toppen.
  5. Opskriften er fra kogebogen Bitz & Holms Grill revolution af Christian Bitz og Claus Holm. Bogen er udgivet af Samvirke.