Sandwich med trukket lam
Sandwich med grillet lam
4
Ingredienser
- 2 tsk sellerisalt
- 2 tsk spidskommen
- 2 tsk oregano
- 1 kg lammebov
- salt
- 8 skiver rugbrød
- 2 fennikler, skåret i to halve
- 1 spidskål
- 2 pærer, skåret i både
- 2 æbler, skåret i både
- 2 dl skyr
- 2 spsk sennep
- salt og peber
Sådan gør du:
- Bland sellerisalt, spidskommen og oregano, og gnid lammeboven godt ind i det. Kom kødet på grillen i 5-6 timer, og grill den ved lav varme, så den er godt mør. Vend kødet undervejs. Når lammeboven er færdigstegt, trækkes kødet fra hinanden.
- Kom salt på rugbrødet, og grill det. Grill fennikel og spidskål. Skær dem i mindre stykker, og vend med æble og pære i en skål.
- Rør skyr og sennep sammen, og smag til med salt og peber.
- Saml din sandwich på en skive rugbrød med trukket lam, grøntsager og dressing i midten, og kom en skive rugbrød på toppen.
- Opskriften er fra kogebogen Bitz & Holms Grill revolution af Christian Bitz og Claus Holm. Bogen er udgivet af Samvirke.