Salat med savoykål á la cæsar-salad
Prøv en mere fyldig udgave af den klassiske Cæsar salad med savoykål.
4
Total:15 minutter
Ingredienser
- 4 skiver brød
- 1 spsk olivenolie
- salt
- 1 savoykål
- Dressing:
- 1/2 dl mælk
- 4 spsk mayonnaise
- 2 spsk Worchestershire-sauce
- 1 fed hvidløg, revet
- 100 g parmesan, revet
- ekstra parmesanskiver til pynt.
- Tilbehør: evt. kylling
Sådan laver du salaten
- Riv/skær brødet i mindre stykker og rist det sprødt på en tør pande. Tag panden af varmen, dryp med olivenolie og drys med salt.
- Skær kålen i mindre stykker og rør alle ingredienser til dressingen sammen. Vend salaten sammen og drys brødcroutoner og ekstra parmesanskiver ud over.
- Servér evt. til stegt kylling