Schnitzler med karry og æble

Schnitzler med karry og æble

En rigtig lækker ret, der på en gang smager af dansk traditionel mad – og af mad fra mere eksotiske himmelstrøg.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 15 min.
  • 2 schnitzler (skinke, kalve eller kalkun)
  • 2 tsk karry
  • salt og peber
  • 10 g smør
  • 1 løg (finthakket)
  • 1 æble (i tern)
  • 1 dl bouillon eller
  • æblemost
  • majsstivelse
  • 1-2 spsk mango chutney

  1. Krydr kødet med karry, salt og peber og steg det gyldent på en varm pande med smør 3-4 min. på hver side.
  2. Tag kødet af panden og hold det varmt.
  3. Steg løg og æbletern på panden. Tilsæt bouillon eller æblemost og kog sovsen igennem. Jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand og smag til med mango chutney, salt og peber. 
  4. Servér schnitzlerne med sovsen og f.eks. kogte ris og grønsager.