Schnitzler med karry og æble
En rigtig lækker ret, der på en gang smager af dansk traditionel mad – og af mad fra mere eksotiske himmelstrøg.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 15 min.
- 2 schnitzler (skinke, kalve eller kalkun)
- 2 tsk karry
- salt og peber
- 10 g smør
- 1 løg (finthakket)
- 1 æble (i tern)
- 1 dl bouillon eller
- æblemost
- majsstivelse
- 1-2 spsk mango chutney
- Krydr kødet med karry, salt og peber og steg det gyldent på en varm pande med smør 3-4 min. på hver side.
- Tag kødet af panden og hold det varmt.
- Steg løg og æbletern på panden. Tilsæt bouillon eller æblemost og kog sovsen igennem. Jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand og smag til med mango chutney, salt og peber.
- Servér schnitzlerne med sovsen og f.eks. kogte ris og grønsager.