Scones med korender

Scones med korender

Bland de tørre ingredienser dagen før, så har du friskbagt morgenbrød på mindre end en halv time.

ca. 15 stk.

Ingredienser

  • 325 g mel, 50 g korender
  • 2 spsk. sukker
  • 2 spsk. bagepulver
  • 1 tsk. kardemomme
  • 50 g blødt smør
  • 1 æg
  • 1½ dl mælk
  • sammenpisket æg til pensling

  1. Bland alle de tørre ingredienser, og gnidsmørret sammen med det tørre. Pisk ægog mælk sammen. Hæld blandingen i enfordybning i melet, og brug en dejskraber tilat blande dejen med. Ælt den meget kort,vend den ud på et stykke bagepapir, og glatden ud i 2½ cm’s tykkelse.
  2. Stik dejen ud i cirkler (ca. 6 cm i diam.),og flyt dem forsigtigt fra hinanden.
  3. Pensl overfladen af de små brød, og bagdem ved 225 gr. i ca. 14 min.