Scones med korender
Bland de tørre ingredienser dagen før, så har du friskbagt morgenbrød på mindre end en halv time.
ca. 15 stk.
Ingredienser
- 325 g mel, 50 g korender
- 2 spsk. sukker
- 2 spsk. bagepulver
- 1 tsk. kardemomme
- 50 g blødt smør
- 1 æg
- 1½ dl mælk
- sammenpisket æg til pensling
- Bland alle de tørre ingredienser, og gnidsmørret sammen med det tørre. Pisk ægog mælk sammen. Hæld blandingen i enfordybning i melet, og brug en dejskraber tilat blande dejen med. Ælt den meget kort,vend den ud på et stykke bagepapir, og glatden ud i 2½ cm’s tykkelse.
- Stik dejen ud i cirkler (ca. 6 cm i diam.),og flyt dem forsigtigt fra hinanden.
- Pensl overfladen af de små brød, og bagdem ved 225 gr. i ca. 14 min.