Sesambagt squash

Sesambagte squash

Disse små squashhapsere smager rigtigt lækkert sammen med en salat eller i en sandwich.

4

Ingredienser

  • 1 squash
  • 1 æg
  • 2 spsk sesamfrø
  • 30 g parmesan, revet
  • 50 g rasp
  • salt og peber
  • 2 spsk olivenolie

Sådan gør du

  1. 1/ Skær squashen ud i ca. 12 skiver. Slå ægget ud i en skål, og pisk det sammen. Bland sesam, parmesan, rasp, salt og peber sammen i en skål, og vend først squashskiverne i æg, dernæst i paneringen.
  2. 2/ Pensl en smule olie på squashskiverne, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem ved 225 grader i ca. 20-25 min – vend dem gerne undervejs, så de bliver sprøde og gyldne på begge sider. Servér som snack eller tilbehør.
  3. Der er 45 kcal pr. styk.
  4. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Grøntsagssuppe med hasselnødder