Sesambagte squash
Disse små squashhapsere smager rigtigt lækkert sammen med en salat eller i en sandwich.
4
Ingredienser
- 1 squash
- 1 æg
- 2 spsk sesamfrø
- 30 g parmesan, revet
- 50 g rasp
- salt og peber
- 2 spsk olivenolie
Sådan gør du
- 1/ Skær squashen ud i ca. 12 skiver. Slå ægget ud i en skål, og pisk det sammen. Bland sesam, parmesan, rasp, salt og peber sammen i en skål, og vend først squashskiverne i æg, dernæst i paneringen.
- 2/ Pensl en smule olie på squashskiverne, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem ved 225 grader i ca. 20-25 min – vend dem gerne undervejs, så de bliver sprøde og gyldne på begge sider. Servér som snack eller tilbehør.
- Der er 45 kcal pr. styk.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Grøntsagssuppe med hasselnødder