Sesamstegte kyllingelår og kartoffelsalat
Kyllingelår og kartoffelsalat er perfekt til picnic eller en hyggelig grilaften, hvor det skal være nemt.
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Koge-/stegetid: ca. 45 min.
- Ingredienser:
- 4 kyllingelår
- 1 spsk. olie
- 2 tsk. stærk karry
- 2 spsk. sesamfrø
- Kartoffelsalat:
- 750 g kartofler
- 500 g blommetomater
- 2-3 håndfulde friskbælgede ærter
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. citronsaft
- salt og friskkværnet peber
- Gnid kyllingelårene med olie. Drys med en blanding af karry og sesamfrø. Læg kyllingelårene på bagepapir i en bradepande.
- Sæt panden i ovnen ved 175 grader i ca. 45 min. til de er gennemstegte. Afkøl kyllingelårene. Brug evt. mellemlægspapir eller køkkenrulle til håndtag.
- Kartoffesalat:
- Kog de skrubbede kartofler møre. Skær dem i både. Skær tomaterne ud i stykker på samme størrelse. Bland med bælgede ærter og en dressing af olie og citronsaft. Smag til med salt og peber.