Sesamstegte kyllingelår og kartoffelsalat

Sesamstegte kyllingelår og kartoffelsalat

Kyllingelår og kartoffelsalat er perfekt til picnic eller en hyggelig grilaften, hvor det skal være nemt.

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Koge-/stegetid: ca. 45 min.
  • Ingredienser:
  • 4 kyllingelår
  • 1 spsk. olie
  • 2 tsk. stærk karry
  • 2 spsk. sesamfrø
  • Kartoffelsalat:
  • 750 g kartofler
  • 500 g blommetomater
  • 2-3 håndfulde friskbælgede ærter
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt og friskkværnet peber

  1. Gnid kyllingelårene med olie. Drys med en blanding af karry og sesamfrø. Læg kyllingelårene på bagepapir i en bradepande.
  2. Sæt panden i ovnen ved 175 grader i ca. 45 min. til de er gennemstegte. Afkøl kyllingelårene. Brug evt. mellemlægspapir eller køkkenrulle til håndtag.
  3. Kartoffesalat:
  4. Kog de skrubbede kartofler møre. Skær dem i både. Skær tomaterne ud i stykker på samme størrelse. Bland med bælgede ærter og en dressing af olie og citronsaft. Smag til med salt og peber.