Sild i karry med æg

Sild i karry med æg

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 20 min.
  • Kogetid:
  • 10 min.
  • Trækketid:
  • mindst 1 time
  • Ikke fryse-egnet
  • (ca. 10 personer)
  • 300 g marinerede islandske sildefileter
  • 2½ dl cremefraiche 18%
  • 2 tsk madraskarry (eller anden god karry)
  • 2 løg (finthakkede)
  • 2 æbler (små stykker)
  • 3-4 stilke bladselleri (små stykker)
  • lidt groft salt og friskkværnet peber
  • Endvidere:
  • 5 æg (hårdkogte)
  • dild og purløg
  • Tilbehør: rugbrød

  1. Rør cremefraiche med karry.
  2. Tilsæt pillede og finthakkede løg, æble og bladselleri.
  3. Hæld lagen fra sildene og skær dem i små stykker.
  4. Rør det hele sammen.
  5. Smag til med salt og peber, og lad karrysildene trække mindst 1 time.
  6. Pynt med stykker af hårdkogt æg, dild og klippet purløg.