Ratatouille

Skøn ratatouille

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    650 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    41 %

4

Ingredienser

  • 4 kalvekoteletter a 175 g
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 tsk olivenolie.
  • Ratatouillegrønt:
  • 1 aubergine i tern
  • 2 courgetter i tykke stykker
  • 800 g stilktomater i halve
  • 4 løg i tykke både
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 god håndfuld rød eller grøn basilikum.
  • Yoghurt-dip sauce:
  • 2 dl yoghurt 0,1%
  • 1 fintsnittet rødløg
  • 1-2 fed knust hvidløg
  • 1 dl velafdryppede kapers
  • 1-2 tsk finskåret estragon.
  • 800 g små, nye kogte eller bagte kartofler.

Sådan gør du

  1. Gnid kødet med salt og peber. Pensl det med olie og grill det 4-5 minutter på hver side, alt efter tykkelse. Bland alle grøntsager med olie, salt og peber, bred dem i en foliebakke og bag dem i kuglegrillen ved indirekte varme. Vend grøntsagerne undervejs og vend dem til slut med masser af basilikum.
  2. Rør alle ingredienser til saucen sammen og smag den til.
  3. Servér de grillede koteletter med alt det lækre tilbehør!
  4. TIP
  5. Grøntsagerne kan naturligvis også bages i ovnen ved 225 grader ca. ½ time.