Skøn ratatouille
Næringsindhold
- Energi pr. person:650 Kcal
- Fedt:29 %
- Protein:30 %
- Kulhydrat:41 %
4
Ingredienser
- 4 kalvekoteletter a 175 g
- salt og friskkværnet peber
- 2 tsk olivenolie.
- Ratatouillegrønt:
- 1 aubergine i tern
- 2 courgetter i tykke stykker
- 800 g stilktomater i halve
- 4 løg i tykke både
- 2 spsk olivenolie
- 1 god håndfuld rød eller grøn basilikum.
- Yoghurt-dip sauce:
- 2 dl yoghurt 0,1%
- 1 fintsnittet rødløg
- 1-2 fed knust hvidløg
- 1 dl velafdryppede kapers
- 1-2 tsk finskåret estragon.
- 800 g små, nye kogte eller bagte kartofler.
Sådan gør du
- Gnid kødet med salt og peber. Pensl det med olie og grill det 4-5 minutter på hver side, alt efter tykkelse. Bland alle grøntsager med olie, salt og peber, bred dem i en foliebakke og bag dem i kuglegrillen ved indirekte varme. Vend grøntsagerne undervejs og vend dem til slut med masser af basilikum.
- Rør alle ingredienser til saucen sammen og smag den til.
- Servér de grillede koteletter med alt det lækre tilbehør!
- TIP
- Grøntsagerne kan naturligvis også bages i ovnen ved 225 grader ca. ½ time.