Slikasparges med fjordrejer og æg

Slikasparges med fjordrejer og æg

Her får du opskriften på en lille nem sommerret med sæsonens asparges, rejer og æg.

(4 personer)

Ingredienser

  • 250 g hvide asparges
  • 250 g grønne asparges
  • 200 g kogte og pillede fjordrejer
  • 4 hårdkogte æg
  • Marinade:
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. hakket persille
  • 1 tsk. dijonsennep
  • salt, peber
  • Tilbehør:
  • rør en god mayonnaise med hakket basilikum og evt. lidt finthakket hvidløg

  1. Skær den træede ende afaspargesene, og skræl dehvide asparges fra hoved modfod. Kog aspargesene i letsaltetvand i ca. 10 min. for de hvideog 4 min. for de grønne. Afdrypaspargesene, og hold demvarme under et rent klæde. Lægdem i et dybt fad
  2. Pisk marinaden sammen, oghæld den over aspargesene.Pynt med fjordrejer og hakkedeæg.