Små franske toast

Små franske toast

En lækker lille hapser i form af hjemmebagte franske toasts med bacon, tomat og parmesan.

(6 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Stegetid: 6-8 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 4 store skiver lyst brød, gerne daggammelt
  • 2 æg
  • 2 dl mælk
  • 3 spsk hakkede krydderurter (f.eks. persille, purløg, oregano)
  • 25 g parmesanost (revet)
  • salt og peber
  • 6 skiver bacon
  • 4 sprøde salatblade
  • 2 store tomater (eller 4 cocktailtomater)
  • 25 g smør (eller olivenolie)
  • 6-8 tandstikkere

  1. Pisk æg og mælk sammen med krydderurter, parmesanost, salt og peber.
  2. Læg brødskiverne i et dybt fad og hæld æggemassen over. Lad dem opsuge alt – vend dem en gang undervejs.
  3. Steg baconskiverne sprøde på en tør pande og dryp dem af på et stykke køkkenrulle.
  4. Skyl og slyng salatbladene og skær tomaterne i skiver.
  5. Steg brødskiverne gyldne på en varm pande med smør eller olie 3-4 min. på hver side.
  6. Læg dem sammen med tomat, salat og bacon og del hver sandwich i 3-4 stykker. Stik en tandstikker i hver.