Små franske toast
En lækker lille hapser i form af hjemmebagte franske toasts med bacon, tomat og parmesan.
(6 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Stegetid: 6-8 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 4 store skiver lyst brød, gerne daggammelt
- 2 æg
- 2 dl mælk
- 3 spsk hakkede krydderurter (f.eks. persille, purløg, oregano)
- 25 g parmesanost (revet)
- salt og peber
- 6 skiver bacon
- 4 sprøde salatblade
- 2 store tomater (eller 4 cocktailtomater)
- 25 g smør (eller olivenolie)
- 6-8 tandstikkere
- Pisk æg og mælk sammen med krydderurter, parmesanost, salt og peber.
- Læg brødskiverne i et dybt fad og hæld æggemassen over. Lad dem opsuge alt – vend dem en gang undervejs.
- Steg baconskiverne sprøde på en tør pande og dryp dem af på et stykke køkkenrulle.
- Skyl og slyng salatbladene og skær tomaterne i skiver.
- Steg brødskiverne gyldne på en varm pande med smør eller olie 3-4 min. på hver side.
- Læg dem sammen med tomat, salat og bacon og del hver sandwich i 3-4 stykker. Stik en tandstikker i hver.