Små frikadeller med pasta og pesto

Små frikadeller med pasta og pesto

Frikadeller i italiensk selskab.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Koge-/stegetid: ca. 10 min.
  • 400 g hakket svinekød (max 10%)
  • 1 lille løg
  • 1½ dl mælk
  • 1 æg
  • 3 spsk. hvedemel
  • salt og peber
  • olivenolie til stegning
  • Desuden:
  • 300 g pasta (gerne fuldkorns)
  • 2 tomater
  • 1 glas færdig pesto
  • Tilbehør:
  • revet parmesan og blandet salat

  1. Rør fars, revet løg, mælk, æg, mel, salt og peber sammen.
  2. Form farsen til små frikadeller, og steg dem på en pande i olivenolie, ca. 5 min. på hver side.
  3. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  4. Vend tomater skåret i terninger i pastaen sammen med pesto. Fordél frikadellerne over.