Små mazariner

Små mazariner

(Ca. 6 styk)

Ingredienser

  • Dej:
  • 100 g mel
  • 75 g blødt smør
  • 1 nip bagepulver
  • 1 nip fint salt
  • 25 g flormelis
  • 1 æggeblomme
  • Fyld:
  • 75 g ren, rå marcipan
  • 50 g sukker
  • 2 spsk. smeltet smør
  • 2 æggehvider

  1. 1. med dejkrogene på håndmikseren. Dejen hviler køligt en time eller fra dag til dag. Den tempereres lidt, inden den rulles ud og lægges i små linseforme, der stilles i køleskabet.
  2. Riv marcipanen eller pluk den i stykker. Rør gradvis æggehviderne sammen med marcipanen og tilsæt det øvrige, når massen er helt jævn. Fordel mazarinfyldet i formen, og bag mazarinerne ved 200 gr. i ca. 25 min.