Små pepperonipizzaer

Små pepperonipizzaer

10 stk.

Ingredienser

  • 1 portion dej (se opskrift på Landgangsbrød)
  • 2 løg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 dl bouillon
  • 2 dl tomatpure
  • 2 tsk. oregano
  • 200 g pepperoni i skiver
  • 200 g revet pizzaost

  1. Lav en portion dej som beskrevet under landgangsbrød her på siden.
  2. Skær løgene i tern, og svits dem i olie i en gryde. Kom bouillon, tomatpure og oregano i. Kog det sammen ca. 5 min. uden låg, til det er tykt.
  3. Tryk dejen ud i 10 cirkler og ca. ½ cm tykke. fordel tomatsaucen herpå. Læg pepperoniskiverne på, og drys osten over. Bag pizzaerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 15-18 min.