Små trøffelæg

Fineste små påskeæg - uden marcipan

Lækre hjemmelavede påskeæg med trøffelsmag. Se her, hvordan du selv laver de små fine påskeæg uden marcipan.

10-12 stk.

Total:20 minutter

Arbejdstid:15 minutter

Ingredienser

  • 20 g smør
  • 2 spsk. fløde
  • 100 g mørk chokolade, evt. med orangesmag
  • Desuden:
  • 100 g hvid chokolade
  • kandiserede violer

  1. Kom smør og fløde i en gryde, og smelt det sammen. Hak chokoladen.
  2. Tag gryden fra varmen, og rør chokoladen i, til den er smeltet.
  3. Kom trøffelmassen i en skål. Lad den køle af, til den er formbar.
  4. Form små æg af chokoladen. Afkøl dem helt i køleskab ca. 1 time.
  5. Smelt den hvide chokolade i mikroovn eller over vandbad.
  6. Overtræk æggene med hvid chokolade. Drys kandiserede violer over, og lad dem stivne på bagepapir eller plastfilm.