Fineste små påskeæg - uden marcipan
Lækre hjemmelavede påskeæg med trøffelsmag. Se her, hvordan du selv laver de små fine påskeæg uden marcipan.
10-12 stk.
Total:20 minutter
Arbejdstid:15 minutter
Ingredienser
- 20 g smør
- 2 spsk. fløde
- 100 g mørk chokolade, evt. med orangesmag
- Desuden:
- 100 g hvid chokolade
- kandiserede violer
- Kom smør og fløde i en gryde, og smelt det sammen. Hak chokoladen.
- Tag gryden fra varmen, og rør chokoladen i, til den er smeltet.
- Kom trøffelmassen i en skål. Lad den køle af, til den er formbar.
- Form små æg af chokoladen. Afkøl dem helt i køleskab ca. 1 time.
- Smelt den hvide chokolade i mikroovn eller over vandbad.
- Overtræk æggene med hvid chokolade. Drys kandiserede violer over, og lad dem stivne på bagepapir eller plastfilm.
9 skønne hjemmelavede påskeæg
-
Lav dit eget påskeæg
-
Påskeæg med pistacie og syltet ingefær
-
Påskeæg med hård og blød nougat
-
Hjemmelavede påskeæg med pistacie og orangenougat
-
Lav dine egne påskeæg med nougat og marcipan
-
Chokoladepåskeæg
-
Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids
-
Nemme påskeæg med kokos, du hurtigt kan lave
-
Chokoladeæg med irish coffee