Små tykke brunchpandekager med hindbær

Små tykke brunchpandekager med hindbær

ca. 30 stk.

Ingredienser

  • 360 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 spsk. sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • ¼ tsk. salt
  • 6 dl mælk
  • 2 store æg
  • 4 spsk. olie
  • 100 g hindbær
  • smør til bagning
  • Tilbehør:
  • ekstra hindbær og ahornsirup

  1. Hvedemel, bagepulver,sukker, vaniljesukker ogsalt blandes i en skål. Rørmælken i lidt ad gangen,og rør blandingen heltjævn. Rør æggene i. Rørolien i. Skyl hindbærrene,og del dem i kvarte stykker.Vend hindbærstykkernei dejen.
  2. Varm en pande op medlidt smør på, når det ergyldent, kommes 3-4 spsk.dej på panden til en tykpandekage. Bag pandekagenpå begge sider. Fortsætpå samme vis, til allepandekagerne er bagte.På en større pande kandu sagtens bage 3-4 småpandekager ad gangen.