Snack-chicken de luxe

Snack-chicken de luxe

Disse kyllingvinger er en perfekt snack og smager himmelsk! Server med dressing af blå ost og sprøde grøntsager.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    497 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    47 %

4 personer

Total:40 minutter

Ingredienser

  • 1½ dl hvedemel
  • 1½ spsk. sød paprika
  • 1½ tsk. cayennepeber
  • 1½ spsk. løgpulver
  • ½ spsk. groft salt
  • 400 g kyllingevinger
  • Olie til stegning
  • 1½ dl hvidvinseddike
  • 1½ dl farin
  • 2 fed, finthakket hvidløg
  • ½ spsk. finthakket ingefær
  • ¼ dl soja
  • ½ spsk. maizena
  • 1 spsk. vand
  • 80 g blå ost 
  • 80 g drænet yoghurt 10 %
  • 1 spsk. citronsaft
  • Salt
  • 6-7 bladselleristilke
  • 1 bundt radiser
  • Gulerodsstave
  • Sprød salat i både
  • Citronbåde

Sådan gør du:

  1. Bland mel, paprika, cayennepeber, løgpulver og salt sammen i en stor frysepose.
  2. Kom vingerne i posen, og ryst den. Steg vingerne på en stor, varm pande i olie, til de er gyldne og gennemstegte i cirka 10 minutter.
  3. Kom imens eddike, farin, hvidløg, ingefær og soja i en kasserolle, og kog det op.
  4. Bland maizenaen med lidt vand, og rør blandingen i den varme dressing. Lad det koge op igen.
  5. Tag dressingen af varmen, og lad den køle en smule. Kom dressingen i en stor skål, og vend de varme, stegte kyllingevinger med dressingen, efterhånden som de er færdige.
  6. Blend ost og yoghurt sammen, og smag til med citron og salt.
  7. Servér straks kyllingevingerne med bluecheesedressing og grønt.