Solbærmuffins med hvid chokolade
Perfekt til en tur på stranden!
SOLBÆRMUFFINS MED HVID CHOKOLADE
Tid: ca. 20 min. plus bagetid
(ca. 15 stk.)
ca. 200 g solbær
70 g sukker
75 g hvid chokolade
125 g sukker
125 g blødt smør
3 æg
200 g hvedemel
100 g kokosmel
2 tsk. bagepulver
2½ dl mælk
perlesukker
1. Rens solbærrene, og drys sukker over lidt ad gangen. Vend rundt, og lad bærrene suge sukkeret, indtil du har brugt det hele.
2. Hak chokoladen groft. Pisk sukker og smør godt sammen. Tilsæt æggene et af gangen, mens der røres.
3. Bland mel med kokosmel og bagepulver, og rør det i dejen skiftevis med mælken. Vend til sidst chokoladen i dejen.
4. Fordel dejen i ca. 15 muffinforme – de skal være trekvart fyldt. Fordel solbærrene i dejen. De må gerne synke lidt ned. Drys med perlesukker, og bag kagerne i midten af ovnen i ca. 15 min. Afkøl på en bagerist.
► SE OGSÅ: Stikkelsbærkoldskål med knas og sommerblomster
► SE OGSÅ: Hjemmelavet jordbærsorbet
► SE OGSÅ: Hindbærvodka med mynte