Opskrift på sommersandwich

Sommersandwich

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    311 Kcal
  • Fedt:
    10 %
  • Protein:
    35 %
  • Kulhydrat:
    55 %

2

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 300 g rugbrød i tynde skiver
  • 1 dansk hovedsalat
  • 300 g roastbeef i tynde skiver
  • 200 g skrællet kinaradise
  • 1 pose sukkerærter
  • 1 bæger rygeost 5+
  • karse – gerne forskellige slags.

  1. Rist brødene sprøde. Fordel salatblade og roastbeef på det sprøde brød.
  2. Skær kinaradisen i tynde stave og snit sukkerærterne på langs.
  3. Læg grøntsagerne og osten oven på kødet og drys godt med karse.

Tip

Det er sæson for de danske radiser - og der er også skønne i sandwichen