Sort bønnepasta med spinat og laks
Bønnepasta er slet ikke pasta, men det ligner, og det virker.
3-4
Ingredienser
- 200 g sort bønnepasta, fås f.eks. i Rema1000, Føtex, Bilka og Magasin
- 4 fed hvidløg
- olivenolie
- 500 g babyspinat
- 200 g røget laks (vild
- eller øko)
- Topping:
- 1 tsk chiliflager
- 1 tsk øko-citronskal, fintrevet
- 1 tsk citronpeber eller knust sort peber
Sådan gør du
- Sæt vand over til pastaen. Kog den al dente, ca. 4-5 minutter eller efter anvisningen på pakken.
- Skær imens hvidløget i tynde skiver, og sauter dem i olie på en stor, varm, dyb pande. De må gerne blive let gyldne, men ikke mørke.
- Kom spinat på, og lad den falde sammen.
- Vend den kogte pasta med spinaten.
- Anret den med laks, og drys med en blanding af chili, citronskal og peber.