Spidskålssalat med fennikel, gulerod, hertil tørrede morbær, amarenakirsebær og tørret æble

Spidskålssalat med fennikel, gulerod, hertil tørrede morbær, amarenakirsebær og tørret æble

4

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 1 lille spidskål
  • 1 mellemstor fennikel
  • 2 store gulerødder
  • 3-4 spsk god rapsolie
  • 2-3 spsk æbleeddike eller anden mild eddike
  • 1 dl syltede amarenakirsebær
  • 50 g tørrede morbær
  • 50 g tørrede æbletern

Sådan gør du

  1. Skær spidskålen i tynde strimler. Fjern de yderste dele af fenniklen og den nederste del, roden. Skær fenniklen i tynde skiver, brug gerne et mandolinjern. Skræl gulerødderne, og brug skrælleren til at lave tynde strimler af gulerødderne. Vend spidskål, fennikel og gulerødder sammen med rapsolie og æbleeddike, og drys med kirsebær, morbær og æbletern. Servér straks.