Lækker efterårssalat: Spinatsalat med bacon, svampe og æg
Mums! Prøv opskriften på denne lækre og mættende efterårssalat, der er et hit på middagsbordet.
4 personer
Ingredienser
- 4 æg
- 200 g bacon
- 4 portobello svampe
- 4 skiver landbrød
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk flagesalt
- 400 g babyspinat
- 1 spsk. grov sennep
- 2 spsk. mayonnaise
- 4 spsk. fløde
Sådan gør du:
- Kog æggene, til de er smilende. Pil æggene, og skær dem i kvarte.
- Skær bacon i mindre stykker. Steg bacon sprød på en pande. Læg bacon til side, og lad fedtet blive på panden.
- Skyl svampene, og skær dem i skiver. Rist svampene i baconfedtet på panden. Læg dem til side.
- Skær brødet i tern. Rist brødtern på panden med olivenolie og salt, til de bliver til sprøde croutoner.
- Skyl spinaten, og kom den på et stort fad. Fordel bacon, svampe og æg. Drys med croutonerne.
- Dressing: Rør sennep sammen med mayonnaise og fløde.
- Dryp dressingen over salaten.