Spinatsalat med bacon, svampe og æg

Lækker efterårssalat: Spinatsalat med bacon, svampe og æg

Mums! Prøv opskriften på denne lækre og mættende efterårssalat, der er et hit på middagsbordet.

4 personer

Ingredienser

  • 4 æg
  • 200 g bacon
  • 4 portobello svampe
  • 4 skiver landbrød
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
  • 400 g babyspinat
  • 1 spsk. grov sennep
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 4 spsk. fløde

Sådan gør du:

  1. Kog æggene, til de er smilende. Pil æggene, og skær dem i kvarte.
  2. Skær bacon i mindre stykker. Steg bacon sprød på en pande. Læg bacon til side, og lad fedtet blive på panden.
  3. Skyl svampene, og skær dem i skiver. Rist svampene i baconfedtet på panden. Læg dem til side.
  4. Skær brødet i tern. Rist brødtern på panden med olivenolie og salt, til de bliver til sprøde croutoner.
  5. Skyl spinaten, og kom den på et stort fad. Fordel bacon, svampe og æg. Drys med croutonerne.
  6. Dressing: Rør sennep sammen med mayonnaise og fløde.
  7. Dryp dressingen over salaten.