Sprød salat med kyllingefyld
Du kan lave kyllingefyldet klar og lune det lige inden servering. Snacken kan også sagtens bruges som forret til 2 personer.
3-4
Ingredienser
- 2 kyllingebryster
- salt
- lidt olie til stegning
- ¼ dl soja
- ½ dl østerssauce
- 1 spsk honning
- 2 hjertesalater
- 4-6 snackgulerødder, i skrå skiver
- 3 forårsløg, fint snittede
- koriander
- Tilbehør:
- limebåde
Sådan gør du
- Skær kyllingen i fine strimler. Rist dem i lidt olie på en varm pande, til de er gyldne. Kom soja, østerssauce og honning ved, og lad det reducere en smule, uden at det brænder på. Pluk salatbladene fra hinanden, og sæt dem på et stort fad. Fyld gulerødder og kyllingefyld i salatbladene, og drys med fine skiver forårsløg og koriander.
- Servér straks med limebåde til.
- Prøv også: 5 skønne sommersalater