Squashfrikadeller
Kalorier 24 kcal
Protein 21 g 27%
Kulhydrat 27 g 35%
Fedt 27 g 38%
Kostfibre 5 g
Ingredienser
- 225 g squash (revet og knuget fri for væde)
- 75 g løg (revet)
- 2 æg
- 6 tsk rasp
- salt og peber
- evt. lidt mel
- evt. persille og basilikum (eller andre krydderurter)
- 1 tsk olie (til stegning)
- Bland squash, løg, æg, rasp og evt. mel. Krydr med salt, peber og krydderurter og form til frikadeller.
- Steges ved middelvarme på en non stick-pande i olien, til de er gyldne og gennemstegte.
- Frikadellerne kan også bages i ovnen i 40–45 min. ved 200 grader. Servér med ekstra grønsager eller en grøn salat.
- Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - naturligvis".
- Køb bogen - klik her