Squashfrikadeller

Squashfrikadeller



Kalorier 24 kcal
Protein 21 g 27%
Kulhydrat 27 g 35%
Fedt 27 g 38%
Kostfibre 5 g

Ingredienser

  • 225 g squash (revet og knuget fri for væde)
  • 75 g løg (revet)
  • 2 æg
  • 6 tsk rasp
  • salt og peber
  • evt. lidt mel
  • evt. persille og basilikum (eller andre krydderurter)
  • 1 tsk olie (til stegning)

  1. Bland squash, løg, æg, rasp og evt. mel. Krydr med salt, peber og krydderurter og form til frikadeller.
  2. Steges ved middelvarme på en non stick-pande i olien, til de er gyldne og gennemstegte.
  3. Frikadellerne kan også bages i ovnen i 40–45 min. ved 200 grader. Servér med ekstra grønsager eller en grøn salat.
  4. Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - naturligvis".
  5. Køb bogen - klik her