Steaksandwich
Lækker hverdagsmad med sunde råvarer: Steaksandwich med karamelliseret rødløg.
Næringsindhold
- Energi pr. person:550 Kcal
- Fedt:26 %
- Protein:19 %
- Kulhydrat:55 %
4
Steaksandwich
- 1 fuldkornsbaguette
- 2 tykke oksesteaks, ca. 300 g
- 2 tsk olie
- salt, peber
- Karamelliseret rød løg:
- 4 rødløg i halve eller kvarter
- 4 spsk rørsukker
- 2-3 spsk honning
- 2 spsk smør
- 2 spsk. rødvinseddike
- rosmarin
- en god håndfuld rucola
Sådan gør du:
- Skær baguetten i 4 stykker og flæk dem igennem på langs. Steg bøfferne 3-4 minutter på hver side, drys salt og peber på og lad dem afkøle lidt, før de skæres i skiver. Tør panden ren. Kom sukker og honning i panden og lad det smelte helt, før smørret tilsættes. Læg løgene i og lad dem snurre i karamellen. Tilsæt derefter lidt rosmarin samt god eddike og lad løgene snurre i et par minutter, til eddiken er kogt ind. Læg brødet sammen med rucola, steak og karamelliserede rødløg og spis løs.
- Energi pr. person: 550 kcal, fedt 26%, protein 19%, kulhydrat 55%