Sandwich

Steaksandwich

Lækker hverdagsmad med sunde råvarer: Steaksandwich med karamelliseret rødløg.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    550 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    19 %
  • Kulhydrat:
    55 %

4

Steaksandwich

  • 1 fuldkornsbaguette
  • 2 tykke oksesteaks, ca. 300 g
  • 2 tsk olie
  • salt, peber
  • Karamelliseret rød løg:
  • 4 rødløg i halve eller kvarter
  • 4 spsk rørsukker
  • 2-3 spsk honning
  • 2 spsk smør
  • 2 spsk. rødvinseddike
  • rosmarin
  • en god håndfuld rucola

Sådan gør du:

  1. Skær baguetten i 4 stykker og flæk dem igennem på langs. Steg bøfferne 3-4 minutter på hver side, drys salt og peber på og lad dem afkøle lidt, før de skæres i skiver. Tør panden ren. Kom sukker og honning i panden og lad det smelte helt, før smørret tilsættes. Læg løgene i og lad dem snurre i karamellen. Tilsæt derefter lidt rosmarin samt god eddike og lad løgene snurre i et par minutter, til eddiken er kogt ind. Læg brødet sammen med rucola, steak og karamelliserede rødløg og spis løs. 
  2. Energi pr. person: 550 kcal, fedt 26%, protein 19%, kulhydrat 55%