Stegt fisk med ærtepure og peberrodsfløde med dild

Stegt fisk med ærtepure og peberrodsfløde med dild

En nem måde at servere fisk til frokost.

4

Ingredienser

  • 600-700 g fisk – f.eks. kulmule, lyssej, kuller eller anden hvid fisk
  • 300 g ærter (optøede)
  • 1 dl vand
  • 1 dl piskefløde
  • ½ tsk dijonsennep
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk flydende honning
  • 1½ spsk fintrevet peberrod
  • salt og peber
  • lidt ærteskud og plukket dild til pynt

Sådan gør du:

  1. Skær fisken ud i 4 portionsstykker, og kom dem i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber.
  2. Kom ærter og vand i en gryde, og giv det et opkog. Blend ærter og vand til puré, og krydr med salt, peber og citronsaft
  3. Rør piskefløde sammen med dijonsennep, citronsaft, honning, peberrod, salt og peber.
  4. Bag fisken 10-12 min. ved 175 grader, og anret den sammen med en skefuld ærtepure, lidt peberrodsfløde og drys med ærtespirer og plukket dild til sidst.