Stegte fiskefileter med hjemmerørt remoulade

Stegte fiskefileter med hjemmerørt remoulade

Prøv at lave din egen remoulade til fiskefiletterne - det smager pragtfuldt.

4 personer

Ingredienser

  • Stegte fiskefileter med hjemmerørt remoulade
  • 8 rødspættefileter
  • 1 sammenpisket æg
  • 2 dl rasp
  • 1 tsk. salt
  • peber
  • olie beregnet til friturestegning
  • Mayonnaise til remouladen:
  • 1 pasteuriseret æg, svarer til et af de små bægre helæg
  • 3/4 tsk. salt
  • 2 tsk. hvidvinseddike
  • 1-1 1/2 dl majsolie
  • Grov remoulade:
  • 1 portion hjemmelavet mayonnaise
  • 3 spsk. hakket pickles
  • salt og peber
  • Pynt:
  • Citronbåde og evt. dild
  • Tilbehør:
  • Rugbrød

  1. Vend fiskefileterne i sammenpisket æg og herefter i rasp blandet med salt og peber. Varm olien op i en gryde. Frituresteg fiskefileterne, til de er gyldne og sprøde. Læg dem til afdrypning på køkkenrulle.
  2. Alle ingredienserne til mayonnaisen skal have stuetemperatur. Pisk først ægget med salt og eddike. Tilsæt herefter olien lidt ad gangen. Det er vigtigt at piske olien helt ind i æggemassen hver gang.
  3. Når mayonnaisen er færdig (den skal være cremet og tyk), tilsættes pickles. Smag til med salt og peber. Server remouladen i en skål, så folk selv kan komme den mængde på, de gerne vil have.